Actueel

Doe- en Demomorgen.

Nieuwe materialen en technieken leveren vaak fascinerende resultaten op.

Zaterdag 25 april van 10.00 tot 13.00 uur worden de mooiste kaarten met aluminium, foam en Inka-gold gedemonstreerd. Inka-gold is een sterk hechtende metallic glanzende decoratiecreme op wax basis die droogt tijdens het uitwrijven. In combinatie met aluminiumtape heeft dat een bijzondere uitwerking.

Ook zijn er zaterdag inloopworkshops van een leuke vlinderkaart (€ 2,50) die starten om 10.00 - 10.45 - 11.30 of 12.15 uur. Kom voor een creatieve zomerstart op 25 april naar Het Kaartenhuis. 

 

 WEBWINKEL  aanbiedingen: [widget_24]

 

Workshops:
U kunt bij ons allerlei WORKSHPS volgen. Soms met een bijzondere kaart of een ander artikel, maar ook op uw verzoek. Soms via inschrijving maar ook klantgericht.
Dat betekent dat u in hoge mate zelf bepaald hoe u een workshop in wil richten.

Kijk ook onder "Make it Take it" bij 'speciale gelegenheid'
Is dat niet precies wat u zoekt?
Kom dan even langs of bel even voor de mogelijkheden.
Telefoon: 0651 626 427

 

Kinderworkshops !
Is uw kind ook dol op kaarten maken en valt er iets te vieren?

Wat is er dan mooier om samen een prachtige kaart en een kadotasje zelf te maken!  Niet alleen voor de meisjes maar ook voor jongens hebben we speciale stoere uitvoeringen in ons assortiment.  En een feestje is natuurlijk geen feestje als er niet iets te drinken en te snoepen is.
Zo gezellig samen iets maken zal ongeveer 1,5 - 2 uur duren en de kosten zijn voor kinderen vanaf 7 jaar  € 6,- per kind.   Voor jongere kinderen is dat € 6,50 per kind.
Is het iets voor u?  Bel dan even, dan kijken we samen wat de beste invulling is.

Feestjes zijn mogelijk op woensdagmiddag en zaterdagmiddag in de werkwinkel aan de Horsterweg 155 in Ermelo.          Voor meer informatie bel:   Sjoukje Mans  0645 353 023

 

 

 

 ..    


WEBWINKEL  
 

Winkelmandje
Uw mandje is leeg.

» Zoek producten