Make it - Take it

WERKWINKEL

Het bijzondere van het “Kaartenhuis” is wel dat je er zomaar binnen kunt lopen om een kaartje te maken.
Een nieuw concept om - op het moment dat het u uitkomt – nieuwe ideeën op te doen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen in de wereld van het kaarten maken.
In de diapresentatie hierboven ziet u een aantal inspirerende voorbeelden uit ons assortiment.

Het werkt heel eenvoudig:

In de kast staan ca. 70 modellen voor u klaar. Zoek er één uit en u krijgt van ons daarbij een mapje met alle benodigde materialen, Vaak werk je het liefst met je eigen gereedschap, neem dat gerust mee zodat je optimaal kunt genieten. Heb je dat niet of even vergeten? Alle standaard gereedschappen en de benodigde extra’s staan ook op de tafels.

 

Met een kopje koffie of thee gaat u werken met mooie materialen, genieten van gezelligheid en het door u zelf gemaakte resultaat.
Vragen? Stel ze gerust en doe zo nieuwe ideeën op.
Kosten? Vanaf € 2,50 per uitgezochte kaart.

Speciale gelegenheid of een apart tijdstip?
Wilt u met 5 personen of meer gebruik maken van ons Make it - Take it concept maar toch liever op een avond of een andere middag? Dan maken we een afspraak op de tijd die u wel past.

De basiskosten zijn dan € 15,00 per groep en daarnaast betaalt u het aantal gemaakte kaarten. Meldt je even aan via de pagina 'Contact informatie' of kom even langs in de winkel om het af te spreken.